Over VKS

VKS Schiedam is al ruim 15 jaar uw partner in parkeeroplossingen. VKS Schiedam biedt haar opdrachtgevers al vele jaren uitstekende kwaliteit en blinkt uit in flexibiliteit. Door onze uiteenlopende producten en diensten kunnen wij u altijd voorzien van de juiste parkeeroplossing en de juiste service. Jaarlijks bezoeken wij ruim 600 locaties in Nederland, België en Luxemburg om deze te voorzien van preventief onderhoud. Daarnaast staan wij ook klaar voor onze partners voor  serviceondersteuning en schademanagement. Wij leveren in samenwerking met onze opdrachtgevers ook vele nieuwe parkeerinstallaties op. Wij leveren onze diensten niet enkel aan grote marktleiders in de parkeerindustrie. U kunt ons ook tegen komen bij recreatiegelegenheden, supermarkten, kantoorpanden en industriële bedrijven.

‘Een tevreden klant is een terugkerende klant.’ Met dit motto zetten wij ons iedere dag in om de kwaliteit van onze diensten te blijven verbeteren en om onze opdrachtgevers naar tevredenheid te voorzien in hun behoeften.

Bent u benieuwd wat VKS Schiedam voor u kan betekenen? Klik hier om met ons in contact te komen.

Direct advies over een passende oplossing?

Laat uw gegevens achter en een van onze verkopers neemt op een later moment contact met u op om u te adviseren over de meest geschikte oplossing voor uw toegangscontrole.

bel mij terug

+31 (0)10 70 70 779

Neem telefonisch contact op voor advies, een aanvraag of het melden van een storing.

Form

Lightbox has an option to automatically focus on the first input. It's strongly recommended to use inline popup type for lightboxes with form instead of ajax (to keep entered data if the user accidentally refreshed the page).