Over VKS

VKS Schiedam B.V. is al meer dan 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van parkeersystemen, toegangscontrolesystemen en speedgates. We zijn begonnen als een klein bedrijf dat zich richtte op het installeren van parkeersystemen en toegangscontrole. Door onze inzet voor kwaliteit en klanttevredenheid hebben we een solide reputatie opgebouwd en onze diensten uitgebreid.

In de loop der jaren hebben we onze expertise uitgebreid naar het installeren van geavanceerde systemen zoals speedgates en slagboominstallaties. We hebben veel geleerd en meegemaakt, en vandaag de dag werken we niet alleen direct voor klanten, maar ook als onderaannemer voor grote parkeersysteemleveranciers en projectontwikkelaars.

Een belangrijke stap voor ons was de samenwerking met FEIG Electronic, waarmee we hoogwaardige producten zoals lus detectoren, deurbesturingen en RFID-lezers kunnen aanbieden. Dit heeft ons in staat gesteld om nog betere oplossingen te leveren en onze klanten nog beter van dienst te zijn.

Of we nu een nieuw systeem installeren, onderhoud uitvoeren of producten leveren, we blijven trouw aan onze kernwaarden van betrouwbaarheid en klantgerichtheid. Bij VKS Schiedam B.V. zijn we trots op onze geschiedenis en kijken we met enthousiasme naar de toekomst.

DIRECT ADVIES OVER EEN PASSENDE OPLOSSING?

Laat uw gegevens achter en een van onze verkopers neemt op een later moment contact met u op om u te adviseren over de meest geschikte oplossing voor uw toegangscontrole.

+31 (0)10 70 70 779

Neem telefonisch contact op voor advies, een aanvraag of het melden van een storing.
CONTACTGEGEVENS

Terugbelverzoek versturen

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.