Service & onderhoud

VKS Schiedam B.V. biedt uitgebreide service- en onderhoudsdiensten voor parkeersystemen, toegangscontrolesystemen en speedgates. Wij begrijpen het belang van regelmatig onderhoud en snelle reparaties om de optimale werking van deze systemen te waarborgen.

Optimale Parkeersystemen:
Uw partner in onderhoud en service

Als onderdeel van ons servicepakket bieden wij zowel eerste lijn onderhoud als tweede lijn onderhoud voor parkeersystemen. Onze monteurs voeren eerste lijn onderhoud uit, wat routinematige controles en kleine aanpassingen omvat die door de gebruikers zelf of door ons team kunnen worden uitgevoerd. Dit omvat bijvoorbeeld het reinigen van sensoren, het controleren van bekabeling en het kalibreren van parkeersystemen. Door eerste lijn onderhoud te implementeren, kunnen kleine problemen snel worden opgelost en wordt de noodzaak van uitgebreidere interventie verminderd.

Onze monteurs zijn ook verantwoordelijk voor tweede lijn onderhoud aan parkeersystemen, waarbij ze diepgaandere inspecties en reparaties uitvoeren. Dit omvat complexere taken zoals het vervangen van onderdelen, het diagnosticeren van storingen en het uitvoeren van software-updates. Door tweede lijn onderhoud uit te voeren, zorgen wij ervoor dat de parkeersystemen optimaal blijven functioneren en eventuele problemen tijdig worden aangepakt.

Naast regulier onderhoud bieden onze monteurs ook uitgebreide service- en schadehersteldiensten voor parkeersystemen. In geval van storingen, technische problemen of schade aan de systemen, kunnen klanten vertrouwen op ons team voor snelle en betrouwbare reparaties. Onze monteurs staan klaar om problemen op te lossen en de parkeersystemen zo snel mogelijk weer operationeel te maken.

Met onze focus op service en onderhoud streven wij ernaar om langdurige relaties met onze klanten op te bouwen. Wij begrijpen het belang van betrouwbare parkeersystemen en een efficiƫnte respons bij eventuele problemen. Door onze expertise en toewijding zorgen onze monteurs ervoor dat de parkeersystemen optimaal presteren en dat klanten kunnen rekenen op een uitstekende service, inclusief snelle reparaties en schadeherstel indien nodig.

DIRECT ADVIES OVER EEN PASSENDE OPLOSSING?

Laat uw gegevens achter en een van onze verkopers neemt op een later moment contact met u op om u te adviseren over de meest geschikte oplossing voor uw toegangscontrole.

+31 (0)10 70 70 779

Neem telefonisch contact op voor advies, een aanvraag of het melden van een storing.
CONTACTGEGEVENS

Terugbelverzoek versturen

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.