Straatparkeren

Straatparkeren

Onze ervaren monteurs ondersteunen op het gebied van straatparkeren in dezelfde diensten als in het algemene parkeren. Straatparkeren is natuurlijk een andere vorm van parkeren omdat dit in een groot gebied plaats vindt in plaats van op één terrein. VKS Schiedam ondersteunt in de assemblage, installatie, onderhoud, service en het beheer van de apparatuur. Ook deze werkzaamheden voeren wij uit in opdracht van de leverancier.

Voor een oplossing van het dagelijks beheer, bieden wij u graag onze Technische dienst ondersteuning aan. Wij zorgen in dit geval voor de monitoring van de automaten, lossen storingen op, vervangen bon rollen en accu’s waar nodig en begeleiden u in het juist beheren van de straatautomaten.

Direct advies over een passende oplossing?

Laat uw gegevens achter en een van onze verkopers neemt op een later moment contact met u op om u te adviseren over de meest geschikte oplossing voor uw toegangscontrole.

bel mij terug

+31 (0)10 70 70 779

Neem telefonisch contact op voor advies, een aanvraag of het melden van een storing.

Form

Lightbox has an option to automatically focus on the first input. It's strongly recommended to use inline popup type for lightboxes with form instead of ajax (to keep entered data if the user accidentally refreshed the page).