Recreatie en Klein zakelijk

VKS Schiedam is sinds 2018 exclusief distributeur van de productlijn van Scheidt & Bachmann op het gebied van Leisure & Access. Dit exclusieve distributeurschap zorgt er voor dat VKS Schiedam in de recreatieve en klein zakelijke markt mooie oplossingen aanbiedt voor verschillende vormen van toegangscontrole. Bovendien kunt u de toegangscontrole van uw parkeerterrein en zwembad koppelen binnen hetzelfde systeem aan uw restaurant. Sinds dit jaar kunnen wij onze huidige klanten en nieuwe klanten in deze sectoren voorzien van producten van hoogwaardige kwaliteit gecombineerd met de service die u van ons gewend bent.

Voor ieder segment hebben wij de oplossingen voor u op een rij gezet. Door op het gewenste segment te klikken, krijgt u direct inzicht in de voor u beschikbare oplossingen.

Wij bieden oplossingen in de volgende segmenten:

Single tenant kantoorgebouwen

Bewonersgarages en stallingen

Zwembaden en Wellnesscentra

Jachthavens

Campings

Recreatie- en bungalowparken

Voor ieder segment hebben wij een basis, premium en excellent oplossing. Hiermee kunnen wij voor al uw wensen een passende oplossing aanbieden.

Mocht u na het zien van onze oplossingen geïnteresseerd zijn, dan helpen onze verkoopadviseurs u graag verder, waarbij we u meer kunnen vertellen over de oplossingen die wij u kunnen bieden in uw segment.

Disclaimer: VKS Schiedam BV beperkt zich met betrekking tot verkoop van apparatuur tot bovengenoemde sectoren. In de overige sectoren zijn onze klanten (uw leverancier van parkeerinstallaties) actief. De verkoop van apparatuur beperkt zich ook tot installaties waarvoor geen Parkeer Management Systeem nodig is en op locaties waar geen contractafspraken zijn met een van onze opdrachtgevers. Voor onze diensten in overige sectoren, verwijzen wij u graag naar de betreffende pagina’s op deze website. Hier kunt u lezen op welke manier u gebruik kunt maken van onze diensten.

Direct advies over een passende oplossing?

Laat uw gegevens achter en een van onze verkopers neemt op een later moment contact met u op om u te adviseren over de meest geschikte oplossing voor uw toegangscontrole.

bel mij terug

+31 (0)10 70 70 779

Neem telefonisch contact op voor advies, een aanvraag of het melden van een storing.

Form

Lightbox has an option to automatically focus on the first input. It's strongly recommended to use inline popup type for lightboxes with form instead of ajax (to keep entered data if the user accidentally refreshed the page).