LED verlichting en Bebording

Bebording en Visuals

Door onze samenwerking met gerenommeerde partijen biedt VKS Schiedam u de mogelijkheid om met het plaatsen of onderhouden van uw parkeerinstallatie, hetzelfde te doen met uw signing (bebording). Dit geldt voor verkeersborden, noodplan borden, routeplan borden en nog vele andere borden. Ook op uw recreatiepark of in uw kantoorgebouw kunnen wij de bebording en wayfinding verzorgen.

Daarnaast biedt deze samenwerking ook de mogelijkheid om middels mooie visuals de beleving van uw bezoeker of klant te verbeteren.

VKS Schiedam neemt uw wensen op het gebied van visuals en signing graag mee in het traject zodat u als klant slechts één contactpersoon heeft.

LED-verlichting

Wanneer de verlichting in uw garage of op uw terrein aan vervanging toe is, biedt VKS Schiedam de mogelijkheid om deze te vervangen door hoge kwaliteit LED-verlichting. Ook voor nieuwe projecten kunnen wij ontzorgen op het gebied van verlichting.

Direct advies over een passende oplossing?

Laat uw gegevens achter en een van onze verkopers neemt op een later moment contact met u op om u te adviseren over de meest geschikte oplossing voor uw toegangscontrole.

bel mij terug

+31 (0)10 70 70 779

Neem telefonisch contact op voor advies, een aanvraag of het melden van een storing.

Form

Lightbox has an option to automatically focus on the first input. It's strongly recommended to use inline popup type for lightboxes with form instead of ajax (to keep entered data if the user accidentally refreshed the page).