Installatiewerkzaamheden

Projectmanagement

Nadat een projectleider van de leverancier het project heeft voorbereid, neemt VKS Schiedam actief deel in het projectproces. Onze ervaren projectmonteurs denken mee op het gebied van efficiƫntie, planning, afwerking en meerwerk. Onder de werkzaamheden die wij voor onze rekening nemen zijn het leveren en plaatsen van lussen en bekabeling, fundatiewerkzaamheden, installatiewerkzaamheden, af-installatie en testwerkzaamheden.

Voor projecten van onze eigen klanten heeft VKS Schiedam ook ervaren projectleiders, welke uw gehele project van A tot Z kunnen verzorgen.

Verkeerseilanden, bekabeling en fundaties

VKS Schiedam biedt u de mogelijkheid om een geheel installatieproject van A tot Z uit te voeren. Zo zijn wij bekend met het bouwen van verkeerseilanden, verzorgen wij al uw bekabelingswerkzaamheden en zorgen wij voor de fundaties van de apparatuur. Samen met de aannemer van het project kunnen wij bepalen op welk moment de werkzaamheden gedaan moeten worden, zodat deze zo efficiƫnt mogelijk worden uitgevoerd.

Verkeerslussen

Wanneer er een slagboom geplaatst wordt, zijn er ook lussen nodig. Afhankelijk van het gebruik kunnen dit twee of drie lussen zijn en wordt er gekeken of er gewone lussen of lussen ook geschikt voor vrachtverkeer gebruikt worden. VKS Schiedam levert en plaatst lussen onder klinkerbestrating en zaagt lussen in asfalt.

Plaatsen van apparatuur

Onder de werkzaamheden die wij veel uitvoeren vallen het plaatsen van complete parkeerinstallaties inclusief alle denkbare opties. Slagbomen, computers, kentekenherkenning, (vrachtwagen)zuilen, installatiekasten en netwerkkasten worden door onze monteurs vakkundig geplaatst. Door de juiste montagematerialen te gebruiken, staat uw installatie als een huis. Ook voor het aanbrengen van verschillende parkeerbegeleidingssystemen bent u bij ons aan het juiste adres.

Direct advies over een passende oplossing?

Laat uw gegevens achter en een van onze verkopers neemt op een later moment contact met u op om u te adviseren over de meest geschikte oplossing voor uw toegangscontrole.

bel mij terug

+31 (0)10 70 70 779

Neem telefonisch contact op voor advies, een aanvraag of het melden van een storing.

Form

Lightbox has an option to automatically focus on the first input. It's strongly recommended to use inline popup type for lightboxes with form instead of ajax (to keep entered data if the user accidentally refreshed the page).